Taylor Swift je zpět s další deskou

Vydáno 06.10.2010 | autor: PR

Křehká Taylor Swift, která zhruba před dvěma lety celosvětově zazářila hitem Love Story a následně vydanou deskou Fearless, se vrací zpět. V rádiích již má nový hit a zbrusu nové studiové album na sebe nenechá dlouho čekat!

Taylor Swift je zpět s další deskou Taylor Swift je zpět s další deskou

Dvacetiletá kráska vydá koncem října své v pořadí třetí album, které nazvala Speak Soon.

Za pilotní singl byla vybrána popově laděná píseň Mine, která je již na první poslech jasnou podzimní hitovkou a brázdí již nějaký ten den i českých éterem. Nové album přinese čtrnáct písní, přičemž pod všemi je Taylor Swift podepsána jako autorka.

 


O produkci desky se opět postaral Nathan Chapman, který s Taylor pracoval i na desce Fearless. Za toto album Taylor Swift obdržela minulý rok i čtyři prestižní ceny Grammy. Jak sama zpěvačka uvádí, celá deska je velmi osobní a pro zpěvačku je něco jako otevřený dopis. Každou skladbu totiž věnovala někomu jinému ze svých blízkých a v každé písni tak popisuje, co k dotyčné osobě cítí.

Již první výsledky prodejnosti singlu Mine potvrzují, že jde opět o trefu do černého. To by však pro tuto blondýnku nemělo být příliš velkým překvapením. Na svém kontě má doposud více než třináct miliónů prodaných desek a beznadějně vyprodané koncerty na všech zastávkách svého posledního turné.

 


Kromě toho všeho patří Taylor i mezi nejoblíbenější celebrity vůbec. Na síti Facebook má více než 11 miliónů fanoušků a na účtu Twitter její každý krok pozoruje přes čtyři milióny lidí. Podzim bude ve znamení novinky Taylor Swift s názvem Speak Soon, kterou 25. října vydá label Universal Music.

Zdroj: Universal Music
zavřít