Annie Lennox vydá vánoční album

Vydáno 26.10.2010 | autor: redakce

Annie Lennox ukáže svou romantickou duši. Pro své fanoušky totiž natočila album A Christmas Cornucopia, na kterém se kromě jedné nové skladby objeví tradiční vánoční koledy.

Annie Lennox vydá vánoční album Annie Lennox vydá vánoční album

Deska A Christmas Cornucopia bude obsahovat nevšední interpretaci koled. Jak sama zpěvačka nedávno uvedla, nahrávání pro ni bylo opravdu velkou radostí, protože šlo o splněné přání, které nosila v hlavě již řadu let. Zmiňované vánoční album ale nabídne i jednu novou píseň, kterou Annie Lennox složila speciálně pro tuto desku. Půjde o skladbu Universal Child. “Vždy jsem si přála natočit nadčasové album, které lidé budou milovat i po mnoha letech. Budu velmi ráda, když deska A Christmas Cornucopia bude právě takovým albem,“ uvedla k novému projektu sama zpěvačka.


Připomeňme, že Annie Lennox má na svém kontě mnoho úspěšných sólových alb. Největšího úspěchu dosáhla v 80. a 90. letech, kdy ji celý svět znal jako polovinu dua Eurythmics. To tvořila společně s kytaristou a zároveň i tehdejším životním partnerem Davem Stewartem. Doposud prodala přes osmdesát miliónů alb, na svém kontě má čtyři ceny Grammy, jedenáct ocenění Brit Awards a dva Zlaté Glóby. Album vychází 22. 11.



zdroj: Universal

mp
zavřít