UDG se lvy a artisty zahrají v šapitó

Vydáno 12.11.2010 | autor: PR

Netradiční vystoupení v cirkusovém šapitó CirkusCirkus přichystala pro své fanoušky skupina UDG. Velmi výjimečný koncert, během něhož se bude natáčet i živé DVD, se uskuteční 16. listopadu.

UDG se lvy a artisty zahrají v šapitó UDG se lvy a artisty zahrají v šapitó

 

 
"Jelikož jsme se rozhodli točit DVD v prostředí cirkusového šapitó, chceme toto netradiční místo, co nejvíce využít. Budeme hrát na kruhovém podiu podobném manéži. Plánujeme koncert obohatit o vystoupení artistů na pódiu i ve vzduchu. Bude to zážitek pro diváky, ale i pro nás," prozradil plány kapely kytarista Bobo. UDG na pódiu cirkusového šapitó přivítají také velmi speciální hosty. Zazpívají a zahrají s nimi Leny Trčková, Jana Lota, Prochajda z Divokýho Billa, Čenda z Post-It, Petr Tichý z No Heroes a další. Na housle zafidlají kluci ze skupiny O5 & Radeček, kteří se ujmou i role předkapely. Nebudou chybět ani nehudební hosté, provazochodec a provazojezdec Láďa Kaiser a rychložonglér Ruda Janeček. UDG vystoupí v originálních kostýmech, ve kterých učinkovali herci v oblíbeném seriálu Cirkus Humberto.

 

Šapitó CirkusCirkus se nachází na Rohanském nábřeží v Praze, nedaleko od metra Invalidovna. Koncert začíná v 19 hodin. Vstupenky na koncert je možné zakoupit za 180 Kč v předprodejní síti Ticketpro a Ticketportal. Na místě pak za 200 Kč.

dm
zavřít