Albová novinka od Duffy

Vydáno 28.11.2010 | autor: PR

O slovo se totiž opět hlásí zpěvačka Duffy, která v pondělí vydává své druhé studiové album. Nová deska této šestadvacetileté krásky se jmenuje Endlessly a vyjde 29. listopadu.

Albová novinka od Duffy Albová novinka od Duffy

Duffy na novém albu, které nabídne deset novým písní, pracovala převážně s legendárním Albertem Hammondem, který se podílel na desce nejen jako autor, ale dohlížel na album též z pozice producenta. Albert patří ve Velké Británii mezi největší skladatelské legendy, z jeho pera vznikly takové klasické hity jako When I Need You, The Air That I Breathe nebo To All The Girls I Loved Before.
 

Na vydání desky již v říjnu upozornil pilotní singl, za který byla vybrána dravá píseň Well, Well, Well. Skladba s typickými retro aspekty, které známe z dosavadních hitů Duffy, si opět získala náklonnost nejen fanoušků, ale i odborné kritiky. Píseň byla tentokrát navíc doplněna o jedinečnou rytmickou sekci, kterou na píseň nahrála hip-hopová kapela The Roots.

">www.youtube.com/v/R6UwmJRkjBs
 
Již tyto informace jasně ukazují, že stejně jako v případě debutu Rockferry, i nová deska Duffy je opět výjimečným hudebním zážitkem. Za zmínku jistě stojí uvést, že zmiňované debutové desky Duffy po světě prodala více než šest a půl miliónů kopií a v roce 2008 bylo toto album ve Velké Británii i nejprodávanější deskou roku.


 
Zdroj: Universal Music

DM
zavřít