Sting vydává symfonické DVD

Vydáno 30.11.2010 | autor: redakce

Sting právě jede světové turné k desce Symphonicities. Záznam berlínského vystoupení, kde zazněly i hity The Police za doprovodu symfonického orchestru, právě vychází na CD a DVD.

Sting vydává symfonické DVD Sting vydává symfonické DVD

Turné k aktuální desce se nevyhnulo ani Praze, kde Sting společně s Royal Philharmonic Concert Orchestra představil novou úpravu nejen svých největších hitů, ale i těch, které natočil s domovskou kapelou The Police. Atmosféru koncertů si budou moci fanoušci opět připomenout kompletem na CD+DVD s názvem Live In Berlin. Komplet zaznamenává koncert, který se uskutečnil 21. září tohoto roku v berlínské O2 aréně. O režii a produkci projektu se postaral team ověnčený prestižní cenou Emmy - Graying & Balding, Inc., který vedli Jim Gable a Ann Kim.


Ti na CD vybrali šestnáct písní. Přibalené DVD naopak obsahuje kompletní setlist tohoto koncertu. Stejný koncertní záznam přinese i formát blu-ray. Stingovo turné začalo 2. června ve Vancouveru. Zpěváka doprovází na všech zastávkách již zmiňovaný Royal Philharmonic Concert Orchestra pod vedení Stevena Mercurio. Steven je ve svém oboru špičkou a na obdobných turné stál po boku již například i A. Bocelliho nebo L. Pavarottiho.



Již nyní je jasné, že zmiňované Symphonicity Tour bude pokračovat i v příštím roce. Na leden a únor Sting totiž ohlásil koncerty v Japonsku, Austrálii a na Novém Zélandu.

zdroj: Universal

mp
zavřít