Navigators: Vánoce, klipy a vinyl

Vydáno 15.12.2010 | autor: PR

Navigators na jaře vydali desku My Place, v létě si zahráli jako předkapela slavného Seala a objeli všechny zásadní tuzemské festivaly. A co chystají na zimu?

Navigators: Vánoce, klipy a vinyl Navigators: Vánoce, klipy a vinyl

V úterý 21. prosince si přijdou fanoušci Navigators opravdu na své. Nejenže si užijí kapelu v rozšířené jedenáctičlenné sestavě s dechovou sekcí a varhany, budou také svědky premiéry výpravného klipu Getting Out a slavnostního křtu limitované edice trojvinylu Sky Travellin´/ My Place, který obsáhne obě dosud vydané desky v nejlepší možné zvukové kvalitě. Za námětem klipu Getting Out opět stojí režisér a grafik Pavel Fuksa, díky kterému obletěla píseň My Place celý svět.


Grafickou podobu klipu otiskl například Der Zeit Magazine či grafický časopis IDN, který vychází v New Yorku a Hong Kongu. V případě klipu Getting Out ale půjde o úplně něco jiného. Fanoušci se mohou těšit, že spatří členy kapely tak, jak je dosud neviděli. Také letos Navigátoři pokračují v úspěšné spolupráci s charitativní organizací Rozmarýna. Loňský zisk 114 000 Kč z dražby velkoformátové fotografie kapely od Romana Černého chtějí překonat další dražbou na vánočním koncertě.



Než oprášíte své gramofony a zaškrtnete si úterý 21. 12. v kalendáři vánočních večírků tlustým fixem, zkuste vyhrát dva lístky! Vyfoťte se s deskou My Place na svém oblíbeném místě a fotku pak pošlete na zeď profilu Facebook/Navigatorsmusic pod heslem My Place Projekt. Slosování proběhne v sobotu 18. 12.

zdroj: www.navigators.cz

mp
zavřít