NiceLand a Rara Avis oslaví MDŽ po svém - koncertem

Vydáno 26.01.2011 | autor: PR

Prosincový koncert Rara Avis v Lucerna Music Baru byl pro nemoc zrušen. Náhradou budiž vystoupení v rámci jarního turné společně s Kofe-In a Niceland.

NiceLand a Rara Avis oslaví MDŽ po svém - koncertem NiceLand a Rara Avis oslaví MDŽ po svém - koncertem

rara avis_tunelRara Avis jdou po stopách OasisRara Avis totiž pracují na novém albu a ke spolupráci si pozvali odborníka na slovo vzatého - britského producenta Neila Douglase, známého ze spolupráce se Stereo MC's nebo Oasis. Nedávno Rara Avis vypustili do světa první ochutnávku z připravovaného alba, singl s názvem Queens, ke kterému v současnosti natáčí videoklip.

Na březnovém koncertě jim budou dělat doprovod Kofe-In. Kapela vznikla v roce 2006 a soustředila kolem sebe zkušené muzikanty, kteří se do té doby věnovali žánrově různorodým projektům. Zrodilo se seskupení charakterizované nabroušenými kytarami, saxofonovými sóly, teatrálně nadrzlým projevem frontmana a pulsující rytmikou živého bubeníka podpořenou elektronickými beaty.

NiceLand byl původně projekt jednoho muže, nyní však vystupují jako čtyřčlenná kapela. Aktuální desku s názvem God Has Her Eyes, která vyšla v říjnu a na níž hostoval například Andy ze Sunflower Caravan nebo členové České filharmonie, produkoval Amák z (Night) spolu s Kayem Buriankem (Sunshine) a Martinem Přikrylem (The Prostitutes). V listopadu překvapili fanoušky fetišistickým videoklipem k písni Sleep At Night, který pro Nicelanda natočila jeho kamarádka v Los Angeles. 

Koncert proběhne 8. března (tedy na MDŽ) v pražském Lucerna Music Baru. 

Rara Avis - Queens  

zdroj: D Smack U, mp
zavřít