Vanilla Sky vezou do Prahy italský pop punk, který baví i Blink-182

Vydáno 30.01.2011 | autor: redakce

Italská kapela Vanilla Sky se již potřetí vrací do Čech. V Praze vystoupí 3. února v klubu Rock Café, kde představí svoje aktuální album Fragile vydané v loňském roce. 

Vanilla Sky vezou do Prahy italský pop punk, který baví i Blink-182 Vanilla Sky vezou do Prahy italský pop punk, který baví i Blink-182



vanilla skyVanilla Sky si Čechy zamilovaliVanilla Sky mají na svém kontě tři alba, přičemž Changes (2008) a Fragile (2010) vyšla celosvětově pod hlavičkou Universal Music. Vanilla Sky ve své tvorbě vycházejí z pop-punk-rockových kořenů, ale nebojí se experimentovat a mixovat do své hudby další styly, od elektra až po hard core rify.

Poslední dvě desky byly natočené dvojjazyčně, a to v rodné italštině a zároveň v angličtině (převážně pro USA a japonský trh). Ve skladbě Nightmare z CD Changes hostuje dokonce Mark Hoppus z Blink-182.

Vanilla Sky prošli v roce 2009 zásadní personální změnou. Odešli dva členové – Luca a Cisco. Hlavní duo frontmanů, Briana a Vinxe, doplnil bubeník Jacopo a baskytarista Antonio.

Noví spoluhráči se hned zapojili do příprav natáčení novinky Fragile.

Jako host Vanilla Sky se na pražském koncertu představí pop-punkeři Criminal Colection ze Vsetína.

zdroj: SLP Agency, mp

zavřít