Tomáš Klus a Charlie Straight hlavními hvězdami Jarního Sázavafestu

Vydáno 02.02.2011 | autor: PR

V pražském Kulturním centru Vltavská proběhne 2. dubna další Jarní Sázavafest. Zahrají Tomáš Klus, Michal Hrůza, Blanka Šrůmová nebo Charlie Straight.

Tomáš Klus a Charlie Straight hlavními hvězdami Jarního Sázavafestu Tomáš Klus a Charlie Straight hlavními hvězdami Jarního Sázavafestu

tomas klus_sazavaTomáš Klus, foto Peter PechoZahájení večera letos připadne na funky hiphopovou kapelu Bad Ass Honkies, po níž nastoupí pražská elektronická čtyřka Lakeside X.

Ta také v rámci akce pokřtí a v premiéře uvede svůj nový klip k ústřední písni celovečerního dokumentu Zneužívaný režisérky Ivanny Benešové.

Namísto dříve oznámeného projektu Neruda, v němž se spojil Roman Holý s Matějem Ruppertem, se na jevišti ukáže zpěvák Michal Hrůza. Ten v loňském roce odjel šňůru k desce Napořád vydané na podzim roku 2009.

Jako další interprety fanoušci uvidí například bývalou zpěvačku Tiché dohody Blanku Šrůmovou, svérázného Rudu z Ostravy, jehož na Jarním Sázavafestu doprovodí bubeník Ladislav Machú na africký nástroj jumbe.

Na závěr večera zahraje na hlavní scéně indie popová kapela Nano, která do své hudby vložila prvky elektroniky. 


Mezi hlavní hvězdy Jarního Sázavafestu patří písničkář Tomáš Klus a třinečtí Charlie Straight, vítězové mnoha respektovaných hudebních soutěží (Anděl, MTV).

zdroj: Madree, mp 

zavřít