Co čeká Kylie Minogue v Praze? Sex, láska i odpočívání

Vydáno 27.02.2011 | autor: PR

Kylie Minogue zahraje v Praze již ve středu 2. března. Pro české fanoušky připravila dvouhodinovou show, která stála půl miliardy korun.

Co čeká Kylie Minogue v Praze? Sex, láska i odpočívání Co čeká Kylie Minogue v Praze? Sex, láska i odpočívání

kylie minogue_o2Kylie Minogue se Prahy nemůže už dočkat"Kylie Minogue v úterý večer vystupuje v Berlíně, hned po skončení koncertu nasedá do soukromého tryskáče a přelétává do Prahy. Sem dorazí uprostřed noci, přesune se do jednoho z nejluxusnějších hotelů a už odpoledne bude zkoušet na obřím pódiu ve tvaru srdce v O2 areně. Okolo půl deváté večer se pak před českým publikem vynoří ze zlaté mušle jako řecká bohyně lásky a sexu Afrodita," říká mluvčí Jan Tuna za organizátory akce.

Kylie bude například při jedné z písniček létat nad hlavami fanoušků na polonahém černém andělovi. V závěru show zase při skladbě All the Lovers z jejího posledního alba budou tryskat tři desítky obřích fontán a v duchu videoklipu, který některé asijské země kvůli sexuálnosti zakázaly, vyroste na pódiu pyramida z polonahých lidských těl.

Kylie Minogue nasadila od sobotního startu show v dánském Herningu značné tempo, přesouvá se z jedné evropské země do druhé a v podstatě každý druhý den koncertuje. Na zvolnění si zpěvačka vybrala právě Prahu. Přiletí v noci z úterý na středu a odlétat bude až v pátek. V hlavním městě ČR tak stráví téměř tři dny.

"Praha je nádherná, už se na ni moc těším. Je tady tolik úžasných míst a lidí. Těším se, že budu pokračovat v tom, co jsem tu před třemi lety započala," svěřila se zpěvačka.




zdroj: O2 Arena, mp

zavřít