Muzika Mejly Hlavsy pořád táhne, Půlnoc přidává další koncerty

Vydáno 01.03.2011 | autor: PR

Po kladném přijetí lednového koncertu, kde Půlnoc zahrála po takřka 20letech, se kapela rozhodla ještě v letošním roce uspořádat několik dalších vystoupení.

Muzika Mejly Hlavsy pořád táhne, Půlnoc přidává další koncerty Muzika Mejly Hlavsy pořád táhne, Půlnoc přidává další koncerty

pulnocarchivní foto, PůlnocPřed pár letními festivaly zahraje ještě jednou v Praze s širším repertoárem než při své obnovené premiéře, a to 1. dubna v Paláci Akropolis.

Skupina vystupuje v původní sestavě se zpěvačkou Michaelou Němcovou, zesnulého Mejlu Hlavsu nahradil na postu basového kytaristy Petr Kumandžas (původní bubeník Půlnoci, dnes basa u Jolly Joker), dále v kapele hraje Josef Janíček (klávesy, zpěv, Plastic People), Jiří Michálek (na bicí v Půlnoci nahradil právě Kumandžase, Krch-Off, Echt!), Jiří Křivka (kytara, Zikkurat), Tomáš Schilla (violoncello, zpěv, Krch-Off, Echt!, DG 307).

Jako host večera zahraje "zvukové těleso" výtvarníka Libora Krejcara Tamers Of Flowers (Krotitelé květin). Ti vystoupí s ojedinělým audio-vizuálním programem Lesní hřbitovy, který byl veřejnosti představen před šesti lety a přinesl velice svébytnou a zajímavou směsici českého undergroundu, industriálu, electronic body music, originální poezie a promyšleného výtvarného konceptu.

Půlnoc vystoupí ještě v pátek 4. 3. v Uherském Hradišti a o den později v Brně na Flédě. 


zdroj: DL, mp

zavřít