Slipknot: z chystaného turné jsme k smrti vyděšení

Vydáno 27.03.2011 | autor: redakce

Přestože Slipknot našli nového kytaristu, kapela stále nedokáže pustit z hlavy tragickou smrt Paule Graye a z připravovaného turné má pořádný strach.

Slipknot: z chystaného turné jsme k smrti vyděšení Slipknot: z chystaného turné jsme k smrti vyděšení

slipknot3Corey Taylor, lídr Slipknot, to prozradil v rozhovoru pro časopis Kerrang! Připustil, že stát na pódiu v masce, aniž by vedle sebe měl basáka Paule Graye, bude velmi obtížné.

"Jsem k smrti vyděšenej," řekl Taylor s tím, že si nedokáže představit, co se v něm bude během koncertu odehrávat za pocity.

"První koncert bude opravdová zkouška. Je to fakt těžký... Už to bude rok, kdy Paul umřel (květen – poznámka red.), a já to pořád nedokážu hodit za hlavu," dodal Corey.

Současnou sestavu Slipknot doplnil po smrti Paula Graye staronový basák Donnie Steele, který patří mezi zakládající členy (ze skupiny odešel rok po založení). "Donnie byl v kapele od úplného začátku. Raději jsme zvolili někoho z rodiny, než abychom Paula nahradili někým z venku," napsala kapela v tiskovém prohlášení.

Slipknot vyjedou na přelomu jara a léta na turné v rámci koncertní série Sonisphere. Poprvé se představí 17. června v Aténách.



mp



slipknot_top3
zavřít