Žebřík 2013 Bacardi music awards v televizi

Vydáno 23.03.2014 | autor: Petr Lenk

Z vyhlášení ankety Žebřík 2013 Bacardi music awards, které proběhlo 15. března ve Fakultě umění a designu ZČU v Plzni, můžete sledovat hned několik TV záznamů. Kromě udílení cen nejlepším domácím kapelám a interpretům uvidíte ukázky z koncertů Miro Žbirky, Tomáše Kluse, Vladimira 518, UDG a A Banquet.

Žebřík 2013 Bacardi music awards v televizi Žebřík 2013 Bacardi music awards v televizi

013 zebrik Žebřík se vyhlašoval už po jedenadvacáté, ale poprvé v prostředí Fakulty umění a designu ZČU v Plzni

V průběhu šestihodinové show, kterou moderovali Tomáš Hanák a Bára Poláková, bylo předáno 27 cen v devíti kategoriích a dvě speciální ocenění. Kořením ceremoniálu byly koncertní sety Miro Žbirky, Tomáše Kluse, Vladimira 518 a Idiot live bandu, UDG a A Banquet.

 

 

Bezmála hodinový záznam akce přinese Česká televize. Režisér Rudolf Vodrážka do něj zařadil celkem 12 skladeb, mj. zásadní písně legendárního Mekyho (Len s ňou, Balada o polných nákov, Atlantída, Mám rád) či Tomáše Kluse (kromě hitu Marie i novinky z očekávaného alba Žabí král a Napojen). 

 

265 zebrik Tomáš Klus na fanoušcích Žebříku otestoval nové album Proměnamě 286 zebrik Publikum sledovalo herecký koncert moderátorů Tomáše Hanáka a Báry Polákové

 

Z vystoupení Vladimira 518 zazní song Tak to mám rád, pocházející z desky Idiot, oceněné titulem Album roku, a také starší hitovka PSH Všichni už jsou v Německu. Do sestřihu ČT se vešly i koncertní tutovky UDG Cowboy hip-hop, Kdy zas blíž a asi nejznámější singl indierockových A Banquet Too Young.

 

 

337 zebrik Osobností Žebříku 2013 Bacardi music awards se stal Miro Žbirka

 

Premiéra Žebříku na ČT Art je v úterý 25. 3. ve 21.20 hod. a repríza v sobotu 29. 3. po půlnoci. Dvaapadesátiminutový záznam můžete sledovat také na internetu České televize

Půlhodinové „best of" ze Žebříku přinese koncem března rovněž TV Óčko, o přesných termínech budeme informovat.

 

 

Organizátory již 21. ročníku hudebních cen Žebřík byly magazín iREPORT a společnost Plzeň 2015. Akci podpořily Plzeňský kraj, projekt Evropské město kultury 2015 a Ministerstvo kultury ČR. Generálním partnerem je značka Bacardi.

 

TZ, foto Petr Tibi    {vypnoutlink: Mandrage, Kryštof, Matěj Ruppert, Support Lesbiens}

zavřít