Zaz přidává další koncert, v Praze vystoupí dva večery po sobě

Vydáno 21.09.2015 | autor: redakce

Zájem o pražský koncert francouzské šansoniérky Zaz je podle očekávání obrovský, pořadatelé proto přidávají druhý koncert. Ve Foru Karlín předvede zpěvačka své schopnosti 29. a 30. listopadu. Na území České republiky tak vystoupí hned třikrát, 1. prosince ji totiž uvidí diváci v Ostravě.

Zaz přidává další koncert, v Praze vystoupí dva večery po sobě Zaz přidává další koncert, v Praze vystoupí dva večery po sobě

zaz 04Zaz během loňského koncertu v pražském Foru Karlín


V červenci ohlášený první pražský koncert se již blíží vyprodání, proto se další vystoupení Zaz uskuteční o den později, tedy v pondělí 30. listopadu, opět ve Fóru Karlín. Vstupenky za 1 190,- jsou už v prodeji.

Do Ostrava Arény (bývalá ČEZ Aréna) pak francouzská umělkyně zavítá v úterý 1. prosince. Vstupenky za 1 090,- k stání a 1 290,- k sezení zakoupíte v sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art. Zaz přiveze do Prahy a Ostravy zbrusu nový koncertní program, který před českým publikem dostane šanci spatřit pouze francouzké, německé a japonské obecenstvo.

Zaz je známá pestrou a živelnou směsicí různých stylů, pohybuje se od jazzu k blues, od francouzských písniček po africké, andaluské, brazilské a latinskoamerické žánry. Někteří ji dokonce přirovnávají k legendární Edith Piaf - podobně jako ona totiž začínala kariéru jako pouliční umělkyně.

tz, jm, foto: Mirek Valenta

zavřít