Andreya Triana z Bonobo: brzy v Praze

Vydáno 19.12.2010 | autor: PR

Vlna radosti zavalila zpěvačku Andreyu Triana, známou z poslední desky Bonobo Black Sands. Její debutové album Lost Where I Belong vyhlásil prodejní server hudby iTunes R&B albem roku.

Andreya Triana z Bonobo: brzy v Praze Andreya Triana z Bonobo: brzy v Praze

V jiné anketě, tentokrát časopisu DJ Mag bodoval i projekt Bonobo, který majitelku dechberoucího hlasu katapultoval na hudební scénu. Poslední deska Bonobo - Black Sands získala cenu pro album roku.

S prázdnou neodešlo ani vydavatelství Ninja Tune, kam Andreya Triana a Bonobo patří, od DJ Mag získalo cenu pro nejlepší britský label. „Sošek si o to víc ceníme, že v anketě hlasovala veřejnost a ne hudební kritici,“ nechali se slyšet šéfové Ninja Tune.


Čtyři projekty z katalogu Ninja Tune se letos díky Conference ukázali i v Praze. Nejdřív to byli v březnu Jaga Jazzist, kteří by se měli do Prahy letos v březnu vrátit, v červnu koncertoval v Lucerna Music Baru Bonobo a ve středu v Akropoli vystoupili Grasscut a DJ Food.



Za měsíc se v Praze ukáže také v úvodu zmíněná Andreya Triana, tentokrát ale bez Simona Greena aka Bonobo. Triana přijede do Česka na první sólový koncert, který bude součástí jejího premiérového světového turné. Vstupenky už jsou v prodeji v sítích Ticketpro a Ticketportal.

Zdroj: Barometr

DM
zavřít