Na veletrhu sneakers kultury Teniskology vystoupí Dan Bárta, e.ndru i Vladimir 518

Vydáno 22.10.2015 | autor: admin

Praha se 24. října zařadí vedle New York City, Londýna nebo Paříže, poprvé se u nás uskuteční setkání sneakers fans Teniskology. Největšímu prodejnímu veletrhu tenisek ve střední Evropě propůjčí své prostory Vinohradský pavilon, aby se na ploše 2500 metrů čtverečných představily zásadní sneaker brandy.

 

Na veletrhu sneakers kultury Teniskology vystoupí Dan Bárta, e.ndru i Vladimir 518 Na veletrhu sneakers kultury Teniskology vystoupí Dan Bárta, e.ndru i Vladimir 518

Poprvé v historii se na jednom místě "utkají" adidas, Nike, Reebok, Puma a Converese. K prvním 2.000 zakoupených tenisek navíc zákazníci obdrží originální snapback zdarma.

Spolu s nimi se na sneakerheads chystá dalších téměř 30 značek a 11 hodin originálního programu. Těšit se můžete na privátní show, výstavy & instalace, workshopy a další překvapení. Svá speciální vystoupení už si připravují například Dan Bárta & beatboxer en.dru, hvězda rapové scény Vladimir 518 nebo jeden z nejzajímavějších hudebních projektů současnosti, dvojice VR/Nobody.

Soutěžte o 5 CD Bigg Boss a vstup na Rapmasters Tour

Pokud snad někoho na chvíli tenisky omrzí, má možnost se nechat třeba potetovat, nebo si na baru namíchat Teniskology koktejl.

Event pro milovníky tenisek chystá také dárky – o krabice plné bot je možné soutěžit již nyní na Instagramu, o další dárky pak přímo na místě díky Snapchatu.

Pro ty, kdo se na festival teniskové kultury nedostanou, poběží live stream z místa konání.

Vstup na Teniskology je zdarma, stačí se jen zaregistrovat na webu www.teniskology.com.

tz, jh

zavřít