AUDIO: The Soulmates hlásí natočeno, nahráli písně od New Order, The Smiths i Oasis

Vydáno 06.11.2014 | autor: Petr Lenk

Ve druhém pokračování svého "tribute" projektu se Dan Šustr a Zuzana Vintrová vydali na britskou kytarovou scénu 80. a 90. let. V playlistu nové nahrávky se objeví skladby od The Smiths, New Order či Stone Roses.

AUDIO: The Soulmates hlásí natočeno, nahráli písně od New Order, The Smiths i Oasis AUDIO: The Soulmates hlásí natočeno, nahráli písně od New Order, The Smiths i Oasis

the soulmates tribute project 2014The Soulmates Tribute Project 2014

 

 

The Soulmates Tribute project vznikl v loňském roce. Je to vedlejší projekt lídra Tiché dohody skladatele, textaře a zpěváka Dan Šustra s písničkářkou Zuzanou Vintrovou. Projektu se spoluúčastní Šustrovi spoluhráči z Tiché dohody - basista Michal Sherry Šerák (též Daryl Green) a bubeník Pavel Attel (též Abigail Ybarra). Protože jsou skladby nahrávány živě, doplňuje skupinu kytarista Petr Steinmetz a různí hosté. Na Volume 2 se vedle violoncellistky Jany Gabrielové (Lealoo), která nahrávala již Vol. 1, objevila také houslistka Marta. V jedné skladbě hostoval i flétnista Petr Ackermann.

 

pavel attel - bicPavel Attel dan a zuzanaDan Šustr a Zuzana Vintrová

Jako Volume 1 vydala formace vinylové EP, které se dramaturgicky zaměřilo na kořeny rocku 60. a 70. let a především na tvorbu Neila Younga.

 

red, foto Nena U Karlos

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít