Horkýže slíže vydávají knihu

Vydáno 19.11.2008 | autor: redakce

Kniha Smaragdové oči vypráví příběh stejnojmenné fiktivní kapely, s kterou toho mají Horkýže slíže přesně 50% společného.

Horkýže slíže vydávají knihu Horkýže slíže vydávají knihu

Knihu Smaragdové oči napsali Horkýže slíže spolu se svým dlouholetým kamarádem Danielem Steel Kvasnicou. „Mali sme pretlak nápadov, ale hlavne to boli texty, ktoré se nedarilo zhudobniť, preto sa odkladali na knihu. Samozrejme motivácia prečo sme napísali knihu, pramení aj z toho, že chceme našim fanúšikom dať opäť niečo nové,“ vysvětluje Kuko.

 


Kniha vypráví příběh fiktivní nitranské kapely Smaragdové oči, která omylem přišla do kontaktu s místním podsvětím, a také o jejich fanouškovi Martinovi, který se stal jejich nejlepším kamarádem. Příběh, nad kterým se pobavíte a pohoršíte zároveň, se prý inspiroval skutečnými událostmi a ukazuje, kam až člověka můžou dohnat drogy.

Do jaké míry se osud Smaragdových očí podobá vlastnímu osudu Horkýže slíže popisuje Kuko: „Osudy ani nie, skôr duša je spoločná. Dialógy Smaragdových očí vyšli z úst Horkýže slíže. Používajú starú zelenú Volgu ako používali Horkýže slíže a hrajú tú istú muziku. Charakteristika členov je identická tak na 50%.“ Kniha Smaragdové oči vychází 10. prosince a její součástí bude i multimediální CD s fotogalerií a s novou písní Blues zo starej ubytovně, v níž hostuje tour manažer kapely Sex Pistols Neil Stewart McLaren.

zavřít