Pragga Connection: Vladimír 518, Kato a James Cole na jednom mixtape

Vydáno 19.03.2011 | autor: PR

Pragga Connection je unikátní projekt na české hudební scéně. Propojuje totiž dva hudební styly, které se v Čechách zatím míjejí víceméně bez pozdravu. Dancehall a Hip Hop.

Pragga Connection: Vladimír 518, Kato a James Cole na jednom mixtape Pragga Connection: Vladimír 518, Kato a James Cole na jednom mixtape

dj_scarface_-_pragga_connecI když mají společné kořeny a ve světě jsou považovány takřka za sourozence, u nás si k sobě až do dnes cestu nenašly. To se změní díky mixtapu Pragga Connection, plným dancehallových rytmů a špičkového pražského rapu. Celý projekt dal dohromady Scary a.k.a. DJ Scarface.


Možná to napadlo více lidí, ale jen DJ Scarface tento nápad dotáhl do maximálního možného konce. Vladimír 518, Orion, Kato (Prago Union), Ektor, Dr. Kary, Indy, Mr. Cocoman, Rest, La4, Smack, Hugo Toxxx a James Cole na jedné desce? Ano, DJ Scarface věnoval skoro rok shánění a nahrávání všech pražských rapperů, kteří stojí za to. Díky svému nadhledu neřešil "kdo s kým mluví", a tak v tracklistu najdete kvalitu a ne jen "jednu partu". "Moc si vážim všech umělců, kteří do toho se mnou šli, aniž by věděli, jestli jsou čeští fanoušci vůbec na podobnou věc připraveni. Všichni MC's ze sebe dali to nejlepší, fresh rytmus jim evidentně sednul," dodává Scarface.

Pragga Connection vychází už 1. dubna ve spolupráci labelů Roccaflex a Bigg Boss. K mixtapu vzniká také limitovaná série triček. 27. května se chystá velký křest za účasti většiny MC's.



zdroj: Bigg Boss, dm 

zavřít