Jarní party Steam v pražské Radosti FX proběhne už tento pátek

Vydáno 10.04.2011 | autor: PR

Na pátek 15. 4. pro vás tým party Steam a klub Radost FX přichystaly další díl nepravidelné klubovky Steam. Jako hlavní hosté vystoupí ve společné DJ show Hozzy a Marty Fish, doplní je DJ Slovak a rezident party Pete Walk.

Jarní party Steam v pražské Radosti FX proběhne už tento pátek Jarní party Steam v pražské Radosti FX proběhne už tento pátek

steamSteam je oblíbená česká party s tradicí od roku 2002. Všichni vystupující DJs na ní vždy hrají speciálně připravené sety složené z house, energy-house, vocal-house a tech-house hitů, takzvaný hudební styl Hit & House & Energy. Residentním DJem akce je Pete Walk.

 

První díl se konal již 2. 8. 2002 v tehdejším klubu Výletná na Letné a díky velkému zájmu pak akce procestovala všechny významné kluby v Praze a v mnohých z nich se konala pravidelně. Patřily mezi ně Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Duplex, Mecca, Bílý Kámen a Blue Bar, Defile, Pekelnej Bar, Backdoors nebo třeba House Boat Bukanýr.

Na jaře roku 2010 přišla nabídka na přesun do klubu Radost FX v Praze který je do dnes nyní jeho domácím klubem.

Na rok 2011 se chystá opět Steam v domácím klubu Radost FX, na léto pak letní speciály do Bílého Kamene a Blue Baru na Mácháči a jeden speciální díl na Slapech.

zdroj: TZ, mp

zavřít