Frontman Editors vydává příští týden desku, kapela až za rok

Vydáno 24.11.2011 | autor: redakce

Basák Editors poslal vzkaz fanouškům. Nové album vyjde příští rok, sedm písní už má jasnou podobu. Frontman kapely Tom Smith navíc připravil s členem Razorlight desku Funny Looking Angels. Ta jde ven už teď v pondělí.

Frontman Editors vydává příští týden desku, kapela až za rok Frontman Editors vydává příští týden desku, kapela až za rok

editorsVzkaz si můžete přečíst na stránkách kapely. Sepsal ho Russel Leetch, baskytarista. Kapela prý v posledních měsících intenzivně pracuje na nových písních, album chtějí vydat příští rok. Nápady posbírané za poslední měsíce se začnou nahrávat začátkem příštího roku. Něco ve studiích v Los Angeles, zbytek v Londýně. Zatím mají přichystaných sedm písní, zveřejnili názvy tří z nich. Jde o Formaldehyde, Sugar a The Weight Of Your Love.

Producentem alba bude stejně jako u předchozí desky Flood. Ten dělal například s U2, Nine Inch Nails, Depeche Mode nebo letošní držitelkou Mercury Prize PJ Harvey.

Jejich poslední album In This Light And On This Evening vyšlo v roce 2009. U nás ho představili ve vyprodaném Lucerna Music Baru a na jednom z minulých ročníků festivalu Rock For People.

Čekání to bude dlouhé, už 28. listopadu ale vyjde společné album frontmana Editors Toma Smithe a člena We Are Scientists a Razorlight Andyho Burrowse. Album Funny Looking Angels už vypustilo pár ukázek. Podívejte se na klip When The Thames Froze, který se natáčel v ulicích Londýna ( u té Temže samozřejmě).

 

Text: kofo 

zavřít