No Doubt jsou zpět. Po jedenácti letech vydají novou desku

Vydáno 17.09.2012 | autor: Petr Adámek

Americká kapela No Doubt konečně potěší miliony svých věrných fanoušků po celém světě a již 24. září vydá dlouho avízované nové album. Deska s názvem "Push And Shove" kapelu v mnoha směrech představuje v úplně novém světle.

No Doubt jsou zpět. Po jedenácti letech vydají novou desku No Doubt jsou zpět. Po jedenácti letech vydají novou desku


no_doubt2012No Doubt mají za sebou velmi pestrou kariéru, ve které nechybí obrovské hity, prestižní ceny, vyprodané koncertní šňůry a multiplatinová ocenění za prodej jejich alb. Kdo by neznal jejich obrovské hity "Just A Girl", "Sunday Morning", "It's My Life", "Underneath It All" a především jejich nezapomenutelnou rockovou baladu "Don't Speak", která je právem označována za jednu z nejúspěšnějších písní všech dob.

Kolem No Doubt byl poslední léta klid. Kapela měla čtyři roky pauzu, kterou ukončila v roce 2008, zpěvačka Gwen Stefani se stala dvojnásobnou maminkou, stihla vydat i dvě úspěšná sólová alba, aby se následně opět vrátila ke kapele a začala s ní pracovat na nové desce. Již pilotní singl jejich šesté desky, kterým se stala houpavá a na první poslech líbivá píseň "Settle Down", ukazuje, že No Doubt moc vědí, co právě v hudbě letí!

Jejich deska "Push And Shove", kterou No Doubt natáčeli téměř dva roky, nabídne jedenáct nových písní, na kterých se vyřádilo hned několik producentských es. Pod pilotním singlem je například podepsán Spike Stent, který v minulosti spolupracoval s Coldplay, Madonnou, Muse nebo U2. Pro změnu titulní píseň desky, která aspiruje na pozici dalšího singlu, produkoval americký taneční DJ a producent Diplo.

Již tyto informace v kombinaci s nádherným hlasem zpěvačky Gwen Stefani slibují, že deska "Push And Shove" bude jednoznačně jednou ze zásadních hudebních událostí tohoto podzimu

After 2004 tour the band embarked on solo projects with Gwen Stefani releasing two successful solo albums Love. Angel. Music. Baby. (2004) and The Sweet Escape (2006) while Tom Dumont released his own solo music project, Invincible Overlord. In 2008 the band resumed working slowly on their sixth effort, which is titled Push and Shove to be released on September 25, 2012. They have sold over 33 million albums worldwide.

 

ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít