Orion chystá sólové album. Složí se mu na něj fanoušci

Vydáno 13.02.2014 | autor: redakce

Přesně na apríla vypustí Orion své třetí sólové album Noční vidění. Nahrávka vyjde devět let od jeho posledního počinu Teritorium II a složit by se na ni měli jeho fanoušci prostřednictvím crowdfundingového portálu HitHit.

Orion chystá sólové album. Složí se mu na něj fanoušci Orion chystá sólové album. Složí se mu na něj fanoušci

orion 600x400Noční vidění vyjde na CD i vinylu

"Deska vyjde na apríla, ale apríl to není. Desku slibuju už pár let, ale až v půlce roku 2013 dozrál čas, kdy jsem se do práce na ní naplno pustil," říká Orion k chystanému albu, jež vyjde u labelu BiggBoss.

První singly Zkus chodit v mejch botách a Vesmírnej odpad už rotují v rádiích několik týdnů a naznačily směr Orionovy nové sólovky. Kromě osvědčených spolupracovníků jako je Mike Trafik, The Beatbustlers a Enemy vybral beaty od méně známých producentů Cuffia, Franka Flamese, Donie Darka, Shadow D, Ondryka, Rack Rokase a dalších. Na "majku" se Orion potká s dobře známými jmény Vladimir 518, James Cole, Hugo Toxxx, Ektor, Smack a Refew.

"Chvíli mi trvalo než jsem se do toho dostal, než se dostanu do laufu, ale hlavně jsem čekal na beaty a konečně našel producenty, který splňujou moje požadavky a dělaj beaty takový, jaký jsem dlouho hledal a kterejch se mi nedostávalo. Hosté z řad raperů jsou všeobecně známá jména z řad našeho labelu Bigg Boss a dalších pražskejch seskupení. Chtěl jsem mít na desce rapery, který mám rád a jejichž hudbu poslouchám," říká Orion k výběru hostů.

První fáze vydání Orionova Nočního vidění začala v sobotu 8. února, kdy na crowdfundignovém serveru Hithit.cz odstartoval jeho projekt, kterým chce od fanoušků získat finance na vydání desky na CD a vinylu.

TZ, ape

zavřít