Iveta Bartošová předčasně ukončila život

Vydáno 29.04.2014 | autor: Daniel Maršalík

Zpěvačka Iveta Bartošová dnes u Říčan u Prahy skočila pod vlak a ukončila tak svůj život, který byl v posledních letech naplněn množstvím skandálů. Pro český bulvár byla jednoznačně osobností číslo jedna a její smrt nepochybně vyvolá diskuzi o etice bulvární žurnalistiky.

Iveta Bartošová předčasně ukončila život Iveta Bartošová předčasně ukončila život

bartosova-iveta-promo-emi-1Držitelka tří Zlatých slavíků a několika cen TýTý se narodila 8. dubna 1966 v Čeladné. Má staršího bratra Lumíra a sestru - dvojče Ivanu. Její pěvecká kariéra začala díky talentové soutěži v roce 1983. První úspěchy zaznamenala v páru s Petrem Sepéšim, který byl i jejím partnerem. V roce 1985 ovšem tragicky zahynul.

Bartošová natočila sedmnáct desek a hrála v osmi muzikálech. Mezi její největší hity patří písničky Tři oříšky pro Popelku, Víš lásko, Léto, Knoflíky lásky, Když láska schází, Málo mě zná nebo Dej mi ruku. Objevila se i ve filmu. První hereckou příležitostí byla v roce 1993 Svatba upírů, kde byla s Rudolfem Hrušínským nejmladším obsazena do hlavní role.

Zpěvačka se v posledních letech potýkala se závislostí na alkoholu. S hudebníkem Ladislavem Štaidlem má sedmnáctiletého syna Artura. Byla vdaná za herce a producenta Jiřího Pomeje, loni si vzala podnikatele Josefa Rychtáře.

dm


bartosova-iveta-promo-emi-1 top

zavřít