Na Metalfest Open Air míří Alice Cooper, Sepultura i Powerwolf

Vydáno 27.05.2014 | autor: redakce

Poslední květnový víkend se v Plzni chystá pátý ročník metalového festivalu Metalfest Open Air. Od 30. května do 1. června se v přírodním amfiteátru Lochotín v Plzni představí např. Sepultura, Doro, Rage nebo Alice Cooper.

Na Metalfest Open Air míří Alice Cooper, Sepultura i Powerwolf Na Metalfest Open Air míří Alice Cooper, Sepultura i Powerwolf


AC live2013 1Alice Cooper v Brně (2013)


Tradiční svátek vyznavačů té nejtvrdší odnože rocku - Metalfest Open Air - vstupuje do své druhé pětiletky. Po loňské monstrózní produkci Kinga Diamonda čeká návštěvníky další velkolepá pódiová megashow. Největší lákadlem letošního ročníku a jednou z nějvětších hvězd v historii Metalfestu bude Alice Cooper, kmotr tzv. shock rocku s nesmrtelnými hity jako School's Out, No More Mr. Nice Guy, Poison nebo I'll Bite You Face Off.


Kompletní soupisku Metalfestu dále tvoří: Powerwolf, Rage, The 69 Eyes, Tiamat, Brainstorm, Mayhem, Die Apokalyptischen Reiter, Grave, Delain, Kissin' Dynamite, Xandria, Flotsam and Jetsam, Blues Pills, Arven, Aborted, Bloody Hammers, Zodiac, Evil Invaders, Winterstorm. Domácí scénu budou zastupovat Dymytry, Dark Gamballe, Titanic, Kryptor a Absolut Deafers.

S vašimi oblíbenci se budete moci tradičně setkat při autogramiádách v Meet & Greet Stage, jako vždy bude připraveno stanové městečko na přilehlých loukách. Vstupenku pořídíte v obvyklých předprodejních sítích. {vypnoutlink:Air,Alice}

TZ, ape, foto: Romana Šlapáková

 

zavřít