Rocková hvězda podzimu: do Prahy přiletí Lenny Kravitz

Vydáno 23.06.2014 | autor: redakce

Po třech letech v Česku znovu uvidíme Lennyho Kravitze. Zpěvák, skladatel, multiinstrumentalista a sex-symbol se zastaví se svojí novou deskou 13. listopadu v O2 areně.

Rocková hvězda podzimu: do Prahy přiletí Lenny Kravitz Rocková hvězda podzimu: do Prahy přiletí Lenny Kravitz


Lenny Kravitz 2014 fullLenny Kravitz


The Chamber; tak se jmenuje zbrusu nový singl, který předznamenává očekávané album Strut. V pořadí desátá Kravitzova nahrávka se na trhu objeví začátkem podzimu a bude obsahovat 12 skladeb. Ruku k dílu přiložil i Bob Clearmountain, který se v minulosti podílel např. na Let's Dance Davida Bowieho, Tattoo You od The Rolling Stones nebo Born in the U.S.A. od Bruce Springsteena.


"Tato nahrávka mne přivedla zpět na místo, které na hudbě tak moc miluji,"
říká Lenny Kravitz. "Zpět k pocitům, které jsem měl, když jsem byl ještě na střední škole. Je to skutečná rock & rollová deska - je syrová, má duši a vznikla opravdu velmi rychle." Jako vždy, Kravitz na albu hraje na kytaru, basu, klávesy, bicí a perkuse, a celé ho i produkoval.

Krátce po vydání desky vyrazí muzikant na evropskou část turné, v jehož rámci se přesně po třech letech vrátí i do Prahy. Vstupenky budou k dispozici od 27. června v cenovém rozpětí 890 - 1490 Kč. {vypnoutlink:Lenny}


TZ, ape; foto: Greg Kadel


 

Lenny Kravitz 2014 TOP

zavřít