Electronic Beats v Praze po desáté. První lístky již vyprodány

Vydáno 27.11.2014 | autor: Ondřej Bambas

Nový ročník Electronic Beats zná pro svou jarní část 2015 termíny. V Praze proběhne festival opět v prostorách Divadla Archa. Program večera konaného 13. března 2015 bude oznámen do konce letošního roku.

Electronic Beats v Praze po desáté. První lístky již vyprodány Electronic Beats v Praze po desáté. První lístky již vyprodány

 

eb header sammelbanner neu-940x330

 

Pro následující ročník zvolili organizátoři osvědčená města, i nadále se tak budou zastávky jarní části konat ve Varšavě (27. února), Bratislavě (6. března), Praze (13. března) a Kolíně (29. května).

V Praze proběhne populární festival zaměřený na elektronickou hudbu již po desáté. V uplynulých letech na něm zahráli interpreti jako Hot Chip, Woodkid nebo Lana Del Rey. Poslední ročník lákal na vystoupení Bonoba a Moderat. Vstupenky byly vyprodány během několika málo hodin a stejný scénář lze očekávat i nyní, jelikož první vlna dvou set vstupenek byla za zvýhodněnou cenu pryč do dvou hodin od zahájení předprodeje.


Do ostatních měst zatím vstupenky k dispozici jsou, zájemci tak mohou stále kupovat lístky na bratislavskou show, kde v minulosti hráli u nás ojedinělí umělci, jako Friendly Fires, Four Tet nebo Jungle, kteří do Prahy zavítají až na jaře příštího roku. Pro více informací navštivte stránky Electronic Beats, kde se dají rovněž vstupenky zakoupit.

 

tz, Ondřej Bambas

zavřít