Pražská Roxy hlásí: klubová akce roku s 2ManyDjs

Vydáno 26.02.2015 | autor: Kateřina Nováková

2ManyDJs jsou zásadními hráči na poli elektronické hudby již mnoho let. Preciznost a drzost s jakou míchají různé více i méně známé songy překvapí a pobaví dokonce ty nejotrlejší hudební fanoušky. Poprvé se v Čechách představí již 27. února v Pražské Roxy.

Pražská Roxy hlásí: klubová akce roku s 2ManyDjs Pražská Roxy hlásí: klubová akce roku s 2ManyDjs

 2manydjs byrobwalbers 043

 

Pokud existuje někdo, kdo má v djském repertoáru klasiku, rockové hymny, popové vypalovačky i to nejzajímavější z elektronické hudby, jsou to právě bratři David and Stephen Dewaele z belgického Gentu. Ještě před vznikem svého djského projektu založili v roce 1995 zásadní alternativní rockovou kapelu Soulvax, kterou snad není třeba hudebním fanouškům příliš představova. Mezi ostře sledovaná jména se vyhoupli až v roce 1998 albem Much Against Everyone's Advice a kompilace remixů As Heard on Radio Soulwax, Pt. 2, která byla vyhlášena NY Times nejlepším popovým albem roku 2002.

Oba projekty jsou propojeny a během djského vystoupení 2ManyDJs uslyšíme jistě i to nejlepší ze Soulwax produkce. Stovky dobrovolně zremixovaných umělců jako Daft Punk (Robot Rock), Gorillaz (Dare), Robbie Williams (Lovelight), Justice (Phantom) doplňují i ti, kteří se už nemohou bránit jako Beethoven (A Fifth Of Beethoven). 


2ManyDJs objeli se svou show největší elektronické festivaly, ale patří pravidelně i mezi headlinery největších světových rockový kolosů jakými jsou Reading, Glastonbury nebo Sziget.

Vstupenky v předprodejních sítích Gooout.cz, Ticketpro a Ticketportal za 390 korun + poplatky. 

TZ

 

 

 

zavřít