Electronic Beats Club Tour: Right About Now!

Vydáno 24.05.2007 | autor: redakce

Dnes startuje v Praze klubové turné Electronic Beats. Pokračuje do Brna a Ostravy, o elektronické beaty se postarají N.O.H.A., Ohm Square, Josef Sedloň a mnoho dalších. Akci předznamenal dubnový Tower Special - exkluzivní party přímo na žižkovském vysílači.

Electronic Beats Club Tour: Right About Now! Electronic Beats Club Tour: Right About Now!

Za dveřmi je Electronic Beats Club Tour, které se rozběhne 24. května v pražském Lucerna Music Baru, o den později navštíví brněnskou Flédu a v sobotu 26. května potěší ostravské klubbery ve Fabricu.

Letošní sérii akcí pod hlavičkou Electronic Beats odstartovala dubnová akce na žižkovském vysílači. Kapacita byla na vyhlídkové plošině věže kvůli pohodlí omezená a tak jen něco málo nad sto lidí, kteří si včas pořídili lístky, mohli zažít skvělý mejdan s koncertem projektu MIDI LIDI (foto) a při pohledu na noční zářící Prahu tančit na djské sety La-Di-Dy a Stephunka.

Úderem půlnoci se měli všichni přesunout na after party do blízké Akropole, ale atmosféra na věži a občerstvení zdarma ještě dlouho nepustila Stephunka od gramofonů… Rozhodně výtečný rozjížděcí večírek letošních Electronic Beats.



Na podobně vynikající atmosféru se můžete těšit už dnes (jste-li v Praze), případně na dalších dovu zastávkách turné. Těší se na vás kosmopolitní seskupení N.O.H.A. (foto), stabilně skvělí Ohm Square, proslulý DJ Simon Bassline Smith, domácí stálice Josef Sedloň a řada dalších. Není samozřejmě zakázáno absolvovat všechna tři data. Naopak, naordinovat si soukromou třídenní Electronic Beats kůru se přímo doporučuje! Napište nám potom, jak se vám jednotlivé večery líbily!



Fotografie z Electronic Beats Tower Special najdete ZDE, kompletní informace o aktuálním klubovém turné jsou k dispozici na oficiálním webu www.electronicbeats.cz.

Příjemnou zábavu!


zavřít