Dnes se začíná točit film Labyrint

Vydáno 10.07.2008 | autor: redakce

První klapka celovečerního filmu Labyrint režiséra Tomáše Houšky v hlavních rolích s Lucií Vondráčkovou, Hazel D´Jan, Janem Zadražilem a Martinem Zbrožkem padla dnes, tedy 10. července.

Dnes se začíná točit film Labyrint Dnes se začíná točit film Labyrint

Labyrint je vstupem do žánru, který se u nás v posledních letech příliš neobjevuje. Jedná se o temný příběh s hororovými prvky, na jehož začátku si nedostudovaná novinářka Renata (Lucie Vondráčková) najde spolubydlící jihoameričanku Kiaru (Hazel D´Jan). V závěru jednoho podařeného večírku zmizí Renatina kolegyně.



Od té doby se v domě začínají dít zvláštní věci. Je možné, že to vše souvisí s divnou smrtí staré sousedky ve sklepě? Nebo za to může partička podivných mystiků, o nichž Renata točí dokument? Všechno se nějak moc zamotává. Renatu pronásledují dvě tajemné postavy, Kiaru v noci budí noční můry. Že by ta banda satanistů vyvolala stvůru, která přes síť podzemních chodeb prolézá do středověkých sklepů a vraždí obyvatele domu?

Renata a její přátelé se rozhodnou příčinu najít. Při důkladném průzkumu sklepa najdou tunel vedoucí kamsi do chodeb podzemního labyrintu. V tu chvíli ještě ani jeden z nich netuší, s čím si zahrávají. Rozhodně nejde jen o starou sousedku a zvědavou kamarádku. Teď se musí každý spolehnout jen sám na sebe.

www.hce.cz
zavřít