The Rasmus se ohlížejí zpět

Vydáno 29.10.2009 | autor: PR

Finští The Rasmus rekapitulují svou hudební štaci. Kapela ohlásila na 23. listopadu vydání kolekce největších hitů, na které se kromě řady rarit objeví i nový singl.

The Rasmus se ohlížejí zpět The Rasmus se ohlížejí zpět

Kapela výběrem hitů, který nazvala jednoduše Best Of 2001 - 2009, oslavuje nejen patnáct let své existence, ale završuje jím i jednu etapu své hudební pouti. Během ní s úspěchem koncertovala po celém světě a prodala za tu dobu více než tři milióny alb. Nyní přišel čas ohlédnout se zpět a svoje dosavadní úspěchy zrekapitulovat. Výběrové album The Rasmus nabídne celkem sedmnáct kousků, mezi kterými samozřejmě nechybí již zmíněná průlomová skladba In The Shadows, nebo další hity Guilty, Sail Away, No Fear, Justify či Livin’ In A World Without You.

Pomyslnou třešničkou na dortu je nejen několik raritek, ale i zbrusu nový singl October & April, který je duetem zpěváka Lauriho Ylönena s Anettou Olzon z kapely Nightwish. Nejvěrnější fanoušky The Rasmus dozajista potěší, že album vyjde i jako limitovaná edice, kterou doplní luxusní dvaatřicetistránková kniha s fotkami kapely.

zdroj: Universal
zavřít