Dokořán: na co karvinský festival láká?

Vydáno 06.05.2010 | autor: redakce

Šestý ročník festivalu Dokořán proběhne v srpnu v karvinském parku Boženy Němcové a jako hlavní hvězdy zahrají kapely Traband, Skyline nebo Mňága a Žďorp.

Dokořán: na co karvinský festival láká? Dokořán: na co karvinský festival láká?

Již pošesté přivítá festival Dokořán přes 60 interpretů z hudebního, divadelního, filmového i dalšího světa. Zámecký park v Karviné se otevírá Dokořán kultuře ve dnech 12. – 14. 8. Těšit se můžete na následující kapely: Mňága a Žďorp, Traband, Skyline, Maya Mountains [IT], HC3, Crashpoint, Model Bazaar, Queens of Everything, Flash the Radies, Ram Adonai, Zion Squad, Sakumprásk, Pub Animal, Šunfunky Gang, Rattle Bucket, Johny Said the Number, All SKApone’s, Apatheia, Odnaha, Epikrux a řadu dalších.


Nejen hudbou je člověk a festivalový návštěvník živ, a proto přijde vhod i nějaké to divadelní představení, které můžete zhlédnout. V Karviné se představí tyto spolky: K.V.A.S, Divadlo Vysokozdvižného Soumara, Meet Factory (Praha), Divadlo z Hůry. Dále je v plánu promítání snímků studentů filmových škol, workshopy, módní přehlídka, motoshow, fireshow, cestopisy atd.

zdroj: www.festival.dokoran.info
zavřít