Tata Bojs slavili s dětmi

Vydáno 05.06.2010 | autor: PR

Tata Bojs slavili s dětmi na pražské Ladronce Den dětí. Podívejte se, jak vznikal při té příležitosti videoklip ke skladbě Vítací

Tata Bojs slavili s dětmi Tata Bojs slavili s dětmi

Na pražské Ladronce se slavil Den dětí doslova nezapomenutelným způsobem. Děti dostaly příležitost stát se na svůj svátek hvězdami videoklipu skupiny Tata Bojs k jejich písni Vítací. Na Ladronce se tančilo, skákalo a radovalo v rytmu veselých melodií, které přivítaly stovky návštěvníků. Šanci figurovat v klipu slavné kapely dostali díky hlavnímu organizátorovi akce také ti nejmenší.    

 


První červnové odpoledne si užily nejen malé děti, ale i jejich tatínkové a maminky. „Jsme rádi, že se nám podařilo i přes nepříznivé počasí vytvořit příjemnou atmosféru a především vyloudit úsměvy na tvářích malých i velkých návštěvníků,“ říká Ida Kašková, Brand Activation Manager Huggies pro Českou a Slovenskou republiku, hlavní organizátor celé akce.

Spokojenost s průběhem natáčení vyjádřil také zpěvák, bubeník a frontman kapely Tata Bojs Milan Cais: „Děti máme a děti milujeme. V klipech a nejen v nich jsou těmi nejlepšími herci, protože si na to, že si hrají, nemusí hrát.“

Kromě hřiště, diskotéky, atrakcí, soutěží, dárků a tomboly na děti čekala také spousta zábavy a legrace. Odpolednem provázel oblíbený komik a známý mim Michal Nesvadba.

Zdroj: PR Klinika

zavřít