Rock na valníku láká na Tři sestry, Vypsanou fixu i Totální nasazení

Vydáno 10.07.2011 | autor: redakce

Rock na valníku Made in Gambrinus proběhne letos již podvanácté. Koncem srpna zahrají ve Slaném Tři sestry, Sto zvířat nebo Vypsaná fixa.

Rock na valníku láká na Tři sestry, Vypsanou fixu i Totální nasazení Rock na valníku láká na Tři sestry, Vypsanou fixu i Totální nasazení

sestry_valnikA co tedy letos na 12. ročníku Rocku na valníku Made in Gambrinus uslyšíte a kdo bude patřit mezi jeho hlavní taháky?

Už ve čtvrtek vystoupí jedna z hlavních hvězd festivalu, po roční pauze se na „Valník" vrací Tři sestry. Rock´n´roll zazní v podání zpívajícího právníka Petra Pečeného a jeho skupiny Doctor P.P., dále vystoupí domácí punkrockeři Totální nasazení, jejich slánští folkrockoví kolegové Deratizéři, táborští ska-punkoví Peshata nebo hraničtí rockeři Traktor.

Pátek se ponese ve znamení koncertů Sto zvířat, Vypsané fixy, Dogy, pro milovníky tvrdší hudby zahrají Dark Gamballe a Satisfucktion. Dále budou na programu slovenští Konflikt, The Fialky, Zakázaný ovoce, Kohout plaší smrt nebo písničkář Záviš.

Poslední festivalový den potěší především posluchače punk-rocku, ale samozřejmě i v sobotu zazní letním kinem i další žánry. Vystoupí E!E, N.V.Ú., Punk Floid, Spínací špendlík, Zničehonic nebo Heebies Jebies. Hlavními kapelami sobotního večera budou plzeňská folk-punková Znouzecnost a alternativní Už jsme doma, v rytmu ska zahrají pražští The Spankers.

Festival Rock na valníku Made in Gambrinus proběhne v letním kině ve Slaném u Kladna od 25. do 27. srpna.  



zdroj: TZ, mp

 

zavřít