Americká čtveřice NOFX už dnes v Lucerna Music Baru, koncert je vyprodán

Vydáno 23.08.2011 | autor: redakce

Nezávislí punkrockeři NOFX vystoupí už dnes večer v Lucerna Music Baru. Na kontě mají za 28 let existence jedenáct studiových alb. Původním plánem pořadatelské agentury bylo uskutečnit hned dva koncerty v Praze, to nakonec bohužel nebylo možné. Koncert je vyprodán.

Americká čtveřice NOFX už dnes v Lucerna Music Baru, koncert je vyprodán Americká čtveřice NOFX už dnes v Lucerna Music Baru, koncert je vyprodán

nofx NOFX jsou v Čechách velmi oblíbení. Jejich popularita u tuzemských fanoušků narůstá s každou jejich návštěvou u nás. Loni se skvěle předvedli na festivalu Rock For People. Teď se k nám opět vrací, aby předvedli masakr, který kočíruje frontman Fat Mike, taky v klubu. A protože je prostor Lucerna Music Baru lákavý především tím, že díky nízkému pódiu máte kapelu na dosah a stagediving je tady vlastně povinnost, je jasné, že tohle bude stát za to. 

Sami pořadatelé se vyjádřili k organizačním věcem kolem koncertu NOFX takto: "Naše idea byla zrealizovat dva koncerty NOFX v Lucerna baru ve dvou dnech. S touto myšlenkou jsme je oslovili už v lednu letošního roku, a několikrát jim jí připomínali. Jenže díky shodě okolností (a možná i nedostatečnému úsilí agenta) to prostě vyšlo tak, že je k dispozici jenom jedno datum. Nemůžeme s tím zkrátka nic dělat. Ač neradi, byli jsme ochotni zvažovat jako místo konání i větší prostor. Ale kapela prostě chtěla hrát v klubu, proto jsme to nakonec nechali jen na jednom koncertě v LMB. Je tam slušný zvuk, a struktura prostoru umožňuje vytvoření skvělé atmosféry, jak se osvědčilo např. na Bad Religion či Pennywise. V srpnu navíc může být ještě vedro, a Lucerna bar jako jediný z prostor, potenciálně vhodných pro tento koncert, disponuje výkonnou klimatizací."

Doplňme jen, že koncert už je bohužel vyprodaný. Pokud jste nestihli lístek zakoupit v předprodeji, nezbývá než zkusit štěstí večer před Lucerna Music Barem.



Text: TZ, kofo
 

 

zavřít