Metaloví Gwar utrpěli velkou ztrátu, kytarista byl nalezen mrtvý

Vydáno 05.11.2011 | autor: redakce

Cory Smoot (známý jako Flattus Maximus), kytarista americké metalové formace Gwar, byl nalezen mrtvev. Tělo objevili jeho spoluhráči. Příčina smrti zatím není známa. Koncerty Gwar v Kanadě byly okamžitě zrušeny. Corymu bylo 34 let.

Metaloví Gwar utrpěli velkou ztrátu, kytarista byl nalezen mrtvý Metaloví Gwar utrpěli velkou ztrátu, kytarista byl nalezen mrtvý

flattus-maximus-07Dave Brockie, frontman thrashmetalových Gwar, které podobně jako Green Jelly nebo Lordi inspirovali v tvorbě a hlavně ve vizuální prezentaci hororové a scifi prvky, vydal včera prostřednictvím stránek kapely oficiální prohlášení:

"S pocitem hluboké ztráty a smutkem nad tragédií, jsou členové Gwar nuceni oznámit úmrtí kytaristy a především milovaného přítele Coryho Smoota, kterého znají tisíce metalových fanoušků po světě pod přezdívkou Flattus Maximus. Cory byl nalezen mrtvý. Nemůžeme nalézt slova, jsme zdrceni obrovskou ztrátou, která nás postihla. Za těchto okolností nelze pokračovat v turné po Severní Americe, ani říci, co bude dál. Musíme se vyrovnat se ztrátou našeho milovaného přítele a bratra, jednoho z nejtalentovanějších metalových kytaristů současnosti. Věříme, že naši fanoušci i média budou ohleduplní a dodrží naše právo na soukromí v této, pro nás tak těžké, době."

Cory Smoot byl nalezen členy skupiny přímo v tourbuse. Příčina smrti se stále vyšetřuje.  



 Text: kofo

 

zavřít