Aneta Langerová vyráží na turné, zahraje akusticky

Vydáno 08.11.2011 | autor: redakce

Devátého listopadu se uskuteční už sedmý ročník benefičního koncertu Světlo pro Světlušku. Během večera vystoupí na pozvání Anety Langerové David Koller, Ondřej Brzobohatý, Anna K, Matěj Ruppert a mnoho dalších. V listopadu Aneta podnikne akustické turné po několika městech, proto dostalo název Pár míst.

Aneta Langerová vyráží na turné, zahraje akusticky Aneta Langerová vyráží na turné, zahraje akusticky

aneta-langerovaSedmý ročník benefičního koncertu Světlo pro Světlušku se uskuteční ve středu 9. listopadu od 21 hodin v Pražské křižovatce (kostel sv. Anny).

Na koncertě, který bude živě přenášet ČT1 a ČRo 1 Radiožurnál, vystoupí na pozvání Anety David Koller, Anna K, Ondřej Brzobohatý, Matěj Ruppert, 4TET, Michal Hrůza, Tonya Graves, Kašpárek v rohlíku, Kühnův dětský sbor a nevidomé děti. Dále se na pódiu objeví Jiřina Bohdalová, Simona Stašová, Pavel Liška, Štěpánka Hilgertová a Bára Hrzánová

Večerem provede dvojice Vojta Dyk a Adéla Banášová.


Na letošní prosinec pak Aneta Langerová připravila akustické turné po českých a moravských historických městech. Vyjde tak vstříč fanouškům, kteří si ji přáli slyšet s akustickým zvukem v intimnějším prostředí na netradičních místech. Turné navštíví jen pár měst, i proto dostalo turné název Pár míst.

Koncerty se navíc budou konat v menších sálech, kde bude omezený počet míst a jen k sezení. Aneta s akustickou kytarou zahraje jen za doprovodu piána a smyčcového tria (housle, viola, violoncello). Na koncertech zazní v nových úpravách například píseň Vzpomínka, V bezvětří z posledního alba Jsem, Vysoké napětí, Malá mořská víla i písně, které Aneta na koncertech tak často nehraje jako třeba Poplach. A samozřejmě hity jako Voda živá nebo Hříšná těla křídla motýlí.

Jako host turné se představí letošní andělský objev roku skupina Republic of Two, která právě vydala své nové album The End of War.


Termíny turné Pár míst:

7.12.2011 Vimperk

14.12.2011 Moravské Budějovice

15.12.2011 Hrad Šternberk

20.12.2011 Kyjov

22.12.2011 Praha

23.12.2011 Praha




Text: TZ, kofo
aneta
zavřít