ROCKZONE: KRAJČA NA ROZTRHÁNÍ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Svérázná moderátorka rádia RockZone 105,9 Petra Krajčinovič je neustále v jednom kole. Mezi její nejnovější dobrodružství patří právě absolvovaná desetidenní manželská výměna v rámci televizní reality show. Krajčo, čeho se dočkáme příště?

ROCKZONE: KRAJČA NA ROZTRHÁNÍ ROCKZONE: KRAJČA NA ROZTRHÁNÍ

Rockerka a vyměněná manželka Petra Krajčinovič: Neflákám se – to je můj životní styl!

Krajča je na roztrhání! „Každý všední den moderuju na pražském rádiu RockZone 105,9, studuju Literární Akademii Josefa Škvoreckého obor tvůrčí psaní - mediální komunikace, podnikám, starám se o dceru, psa, přítele Karla Kahovce a společnou domácnost i chalupu a všechno to zvládám a baví mě to! Prostě se neflákám - to je můj životní styl."

A proč se divoká rockerka přihlásila i do reality show Výměna manželek? "Do všeho jdu po hlavě a co si myslím, to říkám pěkně NAVOSTRO. Výměnu jsem velmi dlouho zvažovala (byla mi nabídnuta) a konečné rozhodnutí měla moje dcera. Bez jejího souhlasu bych do toho nikdy nešla. Od začátku mi bylo jasný, že to nebude snadný, ale ve finále jsem ráda, že jsem vyzkoušela 10 dní mezi cizími lidmi a ještě víc jsem si uvědomila, že vedu skvělej život se skvělejma lidma a to je na tom to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ!

Petra má samozřejmě přísný zákaz prozrazovat cokoli z průběhu natáčení, ale až bude rozhodnuto o vysílání záznamu (mělo by proběhnout snad na jaře 2006), určitě vás budeme informovat.

Více o Krajče i jejím pořadu mezitím najdete na www.rockzone.cz



 

 

 

 

 

 

 

 











 

zavřít