ROCKEROVA RODINA VYVRAŽDĚNA!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Příšerný pohled se 1. ledna naskytl po otevření domu rockera BRYANA HARVEYE v americkém Richmondu. Muzikanta, jeho manželku a dvě dcery zavraždili lupiči.

ROCKEROVA RODINA VYVRAŽDĚNA! ROCKEROVA RODINA VYVRAŽDĚNA!

Do onoho domu v Richmondu ve státě Virginia mířil na oslavu Nového roku bubeník Johnny Hott, někdejší Harveyův kolega z bluesrockové formace House Of Freaks. Šokovaný záhy zjistil, že celá rodina je po smrti, jako by před ním, a poté před kriminalisty, znovu ožil duch neblaze proslulého sektářského vraha Charlese Mansona, který v USA řádil koncem 60. let. V tomto případě se ovšem jednalo patrně o výhradně loupežný motiv. Hrůzný čin takového rozsahu Virginie a celé USA již dlouho nepamatují.

Mrtvá těla Harveye, jeho manželky Kathryn a dvou dcer byla nalezena ve sklepě, o pár dní později zatkla místní policie dva podezřelé osmadvacetileté muže v kradených autech - Ray Dandridge a Rick Gray byli obviněni z loupeže a vraždy. Vyšlo najevo, že na přelomu roku vyvraždili ještě jednu místní rodinu.

Kytarista a zpěvák BRYAN HARVEY (1956-2006) působil se zmíněným Johnnym Hottem v bluesrockovém duu HOUSE OF FREAKS, které se v období aktivní činnosti (1986-1992) prezentovalo pěti alby a na sklonku existence zabodovalo rádiovým hitem Rocking Chair. Oba muzikanti poté ještě nějakou dobu vedli společný projekt Gutterball. Bryanova manželka Kathryn Harvey byla nevlastní sestrou herce Stevena Culpa.

zavřít