HIP HOP NA ŽEBŘÍKU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Na předávání cen ŽEBŘÍK 2005 KIT KAT MUSIC AWARDS uvidíte kromě řady osobností a koncertů Monkey Business, The Nihilists nebo Dana Bárty striktní dávku rapu! Osvědčená jména, nový materiál a dosud nevídaná sestava na pódiu vás přesvědčí.

HIP HOP NA ŽEBŘÍKU HIP HOP NA ŽEBŘÍKU

DISGRAFIX, KUNNY aka J. DIESEL, PRAGO UNION a DJ WICH. Všechna tato jména jsou v povědomí posluchačů hip-hopu dost známá na to, abychom si řekli, proč se na Žebříku 2005 představí právě oni.

Prago Union, pražská sestava, jejímž frontmanem je MC Kato aka Def, vydala před pár měsíci svůj debut HDP. Ten je považován za možná největší převrat v českém rapu! (www.pragounion.net)



Kunny, který obrazil se svou formací D.Real.C většinu míst v Čechách i na Slovensku, dokáže svým hlasem divy. O tom jsme se ostatně mohli přesvědčit na sólovém R`n`B albu Gipsyho, kde si společně dali track Pro svý kočky a psy, v současnosti jednu z nejpopulárnějších českých party skladeb! Kunny chystá na druhý kvartál letošní roku debut, a tak nebude od věci ochutnat jeho čerstvé tracky. (www.drealc.cz)



Naprosto shodná situace panuje i v brněnském triu Disgrafix. Mezi lidmi kolují jejich kvalitní klipy, ale debut stále nikde. Až letošní rok přinese změnu, jelikož Disgrafix vydájí dlouho očekávané LP. Novinkové věci budou ke slyšení právě na Žebříku 2005! (www.disgrafix.com)

A aby toho nebylo málo, o svém kumštu nás přesvědčí DJ Wich. Mozek nejvýraznější české formace Indy & Wich, která slibuje novou desku na březen. Jestli chcete vidět, proč je považován za jednoho z nejlepších Djs, máte jedinečnou příležitost. (www.maddrum.cz)



Závěrečné shrnutí tak zní: chcete slyšet dosud neslýchané v podání Kunnyho a Disgrafix? Chcete se přesvědčit o kvalitách Prago Union a Wiche na vlastní oči? Nemáte lepší příležitost!
Pátek 10.3.2006, DK Inwest Plzeň, Nescafé hip hop stage @ Žebřík 2005.


Žebřík 2005 Kit Kat Music Awards
pátek 10.3.2006 od 20 hod., DK Inwest Plzeň
5 hodiny muziky, dvě scény, 10 kapel, 30 výročních cen

Hlasovat do ankety můžete až do 28.2. v REPORTU nebo na tomto webu.
zavřít