Potvrzeno: Guns N' Roses se usmířili, obnoví původní sestavu

Vydáno 15.02.2012 | autor: redakce

Uvedení do Rock’n’rollové síně slávy po boku Red Hot Chili Peppers a Beastie Boys přimělo Guns N' Roses k tomu, aby zakopali válečnou sekeru a vystoupili alespoň na jeden večer v původní sestavě.

Potvrzeno: Guns N' Roses se usmířili, obnoví původní sestavu Potvrzeno: Guns N' Roses se usmířili, obnoví původní sestavu


AXL_SLASH_clanekKlávesák Dizzy Reed potvrdil, že se ho zúčastní i členové, kteří se podíleli na desce Appetite For Destruction. Slavné album vyšlo v roce 1987, obsahuje hity jako Welcome to the Jungle, Paradise City nebo Sweet Child o' Mine a podíleli se na něm Axl Rose, Izzy, Slash, Duff McKagan a Steven Adler.

Reed se ke kapele přidal až v roce 1990 a v rozhovoru pro Billboard nepřímo potvrdil, že se Guns N' Roses nakonec usmířili a v tento slavnostní okamžik zapomenou na osobní problémy. „Vím jen, že všichni z původní sestavy tam budou. Netuším, co se připravuje. Ale jsem si jistej, že tohle je přinutí tam přijít společně a užít si to.“

Reed ale jedním dechem dodal, že Axl zatím nekontaktoval Slashe, Duffa a Stevena o možném koncertu na uvedení mezi rockovou elitu. Slavnostní ceremoniál proběhne 14. dubna v Clevelandu. Zatím je tedy dost času, otázkou zůstává, jestli budou mít bývalí členové ještě chuť se postavit na stejné pódium jako Axl Rose. 



mp 


AXL_SLASH_TOP

 

zavřít