Dvojka Hiffi & Jacob ze Skyline dnes vydává první EP Special Delivery

Vydáno 19.02.2012 | autor: redakce

Hiffi & Jacob absolvovali v rámci kapely Skyline stovky koncertů. Vedle toho rozjeli vlastní klubovou párty v Chapeau Rouge, kde si můžete každý měsíc zapařit na electro a dubstep. Právě dnes vychází jejich první EP Special Delivery s celkem osmi songy. Křest je naplánovaný na 16. března v klubu Cover Place.

Dvojka Hiffi & Jacob ze Skyline dnes vydává první EP Special Delivery Dvojka Hiffi & Jacob ze Skyline dnes vydává první EP Special Delivery

hiffi jacob velka 1
Dvojka Hiffi & Jacob není na taneční scéně žádným nováčkem. Oba dva jsou dost aktivní i mimo SkylineMc Jacob je zároveň známým jménem české drum'n'bassové scény (pravidelně doprovází tuzemské DJs jako Suki, Katcha a Bassbeast crew). Hiffi se věnuje producentské tvorbě, skládá taky hudební znělky pro jednu z českých televizí.

Po ukončení festivalové sezóny 2011 se Hiffi & Jacob rozhodně neflákali. Rozjeli electro/dubstep/madness párty v pražském klubu Chapeau Rouge, která se opakuje pravidelně každý měsíc.

Především však stihli připravit několik 100 % vlastních tracků, které vycházejí pod názvem Special Delivery 20. února 2012.  Parádní na tom je, že EP s celkem osmi skladbami si teď můžete stáhnout úplně zdarma na oficiálních stránkách projektu.

Šest autorských tracků Hiffi & Jacob doplňují dva remixy pilotní skladby Special Delivery - první z nich je od DJ Revize, druhý obstaral DJ Grove. EP bude pokřtěno v pražském klubu Cover Place v rámci párty Stardust už 16. března!

Podívejte se, jak probíhalo natáčení prvního klipu:



Text: map, foto: Jana Kusalová

zavřít