Madonna: Novinka MDNA vychází už v pondělí!

Vydáno 20.03.2012 | autor: redakce

Vydání dlouho očekávané novinky MDNA, na které popová královna Madonna pracovala s řadou známých osobností, je na spadnutí. Deska spatří světlo světa v pondělí 26. března.

Madonna: Novinka MDNA vychází už v pondělí! Madonna: Novinka MDNA vychází už v pondělí!

00070_194f5xVětšinu skladeb z alba, které Madonna nahrávala v New Yorku a LA , produkoval William Orbit, který se podílel mj. i na albu Ray Of Light, o další producentská křesla se podělili Martin Solveig, Demolition Crew nebo např. Benny Benassi.

Album bude fyzicky ke koupi ve dvou verzích - jednoduché CD bude obsahovat 12 skladeb, verze s dvěma nosiči bude mít skladeb o 5 víc, tedy 17.

Pilotním singlem se stala píseň Give Me All Your Luvin, na kterém hostují zpěvačky Nicki Minaj a M.I.A. Píseň napsaly všechny tři společně, sekundoval jim u toho francouzský producent Martin Solveig a Michael Tordjman.

Produkce písně se pak ujala opět Madonna spolu s Martinem Solveigem. Videoklip, jehož živou verzi Madonna představila v pauze finále Superbowlu, je inspirován americkým fotbalem a roztleskávačkami.

Za druhý singl byla vybrána skladba Girl Gone Wild, jejíž videoklipová verze by měla světlo světa spatřit již během zítřka.



zdroj: TZ, map 


Kopie - 00070_027f9x_80

 

zavřít