Síň slávy je vtip, říká Gene Simmons z Kiss

Vydáno 27.03.2012 | autor: redakce

Basák KISS Gene Simmons uvedl, že mu Rock And Rollová síň slávy připadá jak špatný vtip. Svoji důstojnost údajně ztratila v době, kdy do ní vstoupily Madonna nebo Blondie.

Síň slávy je vtip, říká Gene Simmons z Kiss Síň slávy je vtip, říká Gene Simmons z Kiss


dfadcff263_65866435_o2"Stal se z toho vtip... Ve vší úctě k fanouškům... Pro něco, co se nazývá Rock And Rollová síň slávy je Madonna nebo Blondie urážkou," vyjádřil se basák věčně vyplazující jazyk.

"Kdo sakra ví, jaké jiné disco tam ještě je? Je to vlastně urážka i pro ně, protože by měli být v Taneční Síni slávy, jelikož to je to, co oni dělají. Jsou to legitimní taneční a disco umělci. V rock and rollu nemají co dělat," rozohnil se Simmons.

Rock And Rollová síň slávy nebyla to jediné, co Gena Simmonse v poslední době podráždilo. Servítky si nebral ani s popovou star Rihannou, kterou označil za "falešnou" a dodal, že už má plné zuby stadionových pop-hitů.

Na svůj vstup do Síně slávy, který se koná 14. dubna v Clevelandu, se momentálně připravují Guns N'Roses a Red Hot Chili Peppers. Guns N'Roses potvrdili účast v plném počtu včetně Slashe, odmítají však živé vystoupení. Za Red Hot Chili Peppers se dostaví celá kapela včetně bývalých členů Cliffa Martineze a Jacka Ironse. Účast s díky odmítl jen bývalý kytarista John Frusciante.

Red Hot Chili Peppers letos zavítají také do Prahy, 27. srpna zahrají v TipSport Areně. Představí zde mimo jiné stále ještě aktuální album I'm With You.



map

genetop
zavřít