Madonna zpívá Lady Gaga, udělala cover Born This Way

Vydáno 29.05.2012 | autor: redakce

Madonna v Izraeli zazpívala cover songu Lady Gaga Born This Way. Stalo se tak během její vlastní písně Express Yourself.

Madonna zpívá Lady Gaga, udělala cover Born This Way Madonna zpívá Lady Gaga, udělala cover Born This Way


madonnaladygagaMadonna vložila sbory písně Lady Gaga do svého hitu Express Yourself a celý song zakončila začleněním další vlastní písně She's Not Mine. Jak zpěvačka přiznala už v minulosti, nápadné podoby obou hitů si sama všimla a přišlo jí to zábavné.

"Je to velmi talentovaná umělkyně. Rozhodně si myslím, že v její práci jsou časté odkazy na mě. Ve většině případů mi to přijde zábavné, lichotivé a velmi dobře udělané," vyjádřila se popová královna k tvorbě Lady Gaga.

"Když jsem poprvé slyšela Born Thiw Way v rádiu, říkala jsem si, že mi to zní velmi povědomě," dodává Madonna.  

K celé věci se vyjádřila i samotná Lady Gaga: "Řeknu vám klidně do očí, že nejsem tak hloupá nebo pitomá, abych kradla melodie. Když si ty songy postavíte vedle sebe, zjistíte že podobnost je čistě jen v poskládání akordů," uvedla kontroverzní zpěvačka.

Madonna v současnosti pilně trénuje na turné ke svému novému albu MDNA. Lady Gaga mezitím zrušila koncert v Jakartě plánovaný na 3. června kvůli hrozbám islámských radikálů.


O této i dalších hudebních krádežích se můžete dočíst více v našem seriálu



map 

madonnaladygaga  kopie
zavřít