HRÁDECKÉ ROCKOVÉ LÉTO ZA DVEŘMI!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Festival Hrádek Rock Summer chystá letos do areálu Kristýna v Hrádku nad Nisou několik novinek. Kromě druhého pódia a takových jmen jako Cocotte Minute, 100°C nebo Pankix bude pamatováno i na diváky MS ve fotbale. Dejte si ke Ghaně Apple Juice!

HRÁDECKÉ ROCKOVÉ LÉTO ZA DVEŘMI! HRÁDECKÉ ROCKOVÉ LÉTO ZA DVEŘMI!

Na druhé scéně dostanou šanci především regionální a začínající kapely. Znovu se zlepší technické zajištění akce, které bude na úrovni velkých festivalů. Přibude projekce a vzhledem ke kolizi s utkáním naší fotbalové reprezentace na MS v Německu chystají organizátoři promítání zápasu s Ghanou přímo v areálu.

Pokud jde o jména vystupujících kapel, můžete se těšit na kvalitní nabídku. Tahákem festivalu bude rozhodně vystoupení polské reggae legendy PAPRIKA KORPS. Skupina, která za 11 let existence koncertovala ve více než 25 zemích Evropy, zahraje na Hrádku exkluzivně - půjde o její jediné letní festivalové vystoupení v České republice! Koncerty skupiny jsou pověstné svou energií a obrovským nasazením a žádné tancemilovné tělo stoprocentně nevydrží během jejich setu v klidu.



























Mezi další účinkující patří pražští úderníci COCCOTE MINUTE, kteří jsou momentálně jednou z vrcholných formací českého nu-metalu. Šestičlenná západočeská formace 100°C se do povědomí hudební veřejnosti dostala hlavně díky vítězství v soutěži Coca-Cola PopStar v roce 2004 a od té doby stihla natočit 2 CD a získat svojí třaskavou směsí funku, dubu a rock´n´rollu spoustu fnaoušků.

Nesmíme zapomenout ani na KASHMIR 9:41, kteří si kritiku i vnímavější posluchače získali svojí nezapomenutelnou deskou Cheated! nebo na oblíbenou skupinu APPLE JUICE, kterou založili členové legendy PLEXIS!

Více info k programu i podrobnou mapu areálu a příjezdových tras najdete na www.hradekrocksummer.cz.

A kdy rockové léto vypukne? V sobotu 17. června od 15:00!
A počasí je zajištěno.



  
































zavřít