AB RÁDIO POSILUJE

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Internetový broadcaster ABradio.cz zahájil plně digitální vysílání ostravského Hitrádia Orion. V současné době šíří portál AB Rádio signál více než padesáti rádií ze čtyř evropských zemí a dalších padesáti čistě internetových stanic. Vybere si i ten nejnáročnější rádiogurmán.

AB RÁDIO POSILUJE AB RÁDIO POSILUJE

Orion je již devátou českou rozhlasovou stanicí, kterou si mohou návštěvníci stránek ABradio.cz vychutnat kdekoliv na světě v nejvyšší kvalitě. Signál je totiž nově snímán přímo z vysílacího studia Hitrádia Orion. Díky tomu je bez jakýchkoliv rušivých vlivů, které vznikají při snímání klasickým analogovým tunerem na VKV. „Naší strategií je postupně připojit všechna česká rádia v plně digitální kvalitě. Po trojici západočeských stanic a kladenském Rádiu Relax nyní usilovně budujeme digitální trasy na Moravě. V brně jsme takto připojili rádia Petrov a Student, následovalo jihlavské Rádio Vysočina a přes valašské Apollo jsme se dostali až k ostravskému Hitrádiu Orion,“ říká Adam Křikava, ředitel společnosti ABradio, a.s.

ABradio.cz zajišťuje pro Hitrádio Orion internetové vysílání v u nás nejrozšířenějším formátu Windows Media a k dispozici jsou posluchačům tři streamy v odstupňované kvalitě. Zcela zdarma jsou posluchačům k dispozici streamy o síle 32 kbps a 64 kbps, náročnějším posluchačům s kvalitním internetovým připojením je určen 192 kbps stream v rámci unikátní placené služby Premium, která předplatiteli přináší nejvyšší kvalitu a neomezený poslech s předností před neplatícími posluchači. Internetové vysílání Hitrádia Orion je dostupné na internetových stránkách ABradio.cz (http://www.abradio.cz/radio/hitradio-orion).

ABradio, play my favourite song..

ABradio se zaměřuje především na poskytování služeb souvisejících s šířením rozhlasového vysílání prostřednictvím internetu, především pak vytvářením vlastních internetových rádií různých žánrů a stavba internetových rádií na míru, podle přání klienta. V současné době šíří na internetu signál padesáti rádií ze čtyř evropských zemí a dalších padesáti čistě internetových stanic. Raritkou jsou specializovaná rádia v sekci "Sólo pro", kde si pošmáknou např. fanoušci Depeche Mode, U2, Madonny, Queen nebo Metallicy.

Kompletní výběr rádií plus aktuální informační servis najdete na www.ABradio.cz.








 

zavřít