Punk rockeři Rancid míří do Prahy, v Česku vystoupí poprvé

Vydáno 20.07.2012 | autor: redakce

V pondělí 23. července se poprvé v historii představí českému publiku legendární punk rockoví Rancid. Skupina, která ovlivnila desítky punkových kapel, letos slaví dvacetileté výročí.

Punk rockeři Rancid míří do Prahy, v Česku vystoupí poprvé Punk rockeři Rancid míří do Prahy, v Česku vystoupí poprvé


rancid2V rámci těchto oslav Rancid právě dnes vyrážejí na celosvětové turné. Hned v prvních dnech mají zastávku v Praze ve velkém sále Lucerny a dají tak příležitost tisícům českých fanoušků, aby poprvé zažili jejich koncert naživo. Kromě největších hitů jako Time Bomb nebo Ruby Soho zazní i kousky z prozatím posledního alba kapely nazvaného Let the Dominoes Fall.

Koncert Rancid je pomyslnou afterparty festivalu Mighty Sounds, který se minulý víkend uskutečnil v Táboře na letišti Čápův Dvůr. Letošní ročník pořadatelé považují za mimořádně úspěšný a bezproblémový, sešlo se na něm opět přes 10 000 fanoušků, kteří holdují punku, ska, reggae, rock´n´rollu nebo hardcoru.

Ti, kteří přijdou na koncert Rancid s páskou Mighty Sounds 2012 na ruce, si budou moci na místě koupit vstupenku za výhodnější cenu 700,- Kč. Běžně bude možné na místě koupit vstup za 750,- Kč.



zdroj: TZ, map
zavřít