Madonna odflákla koncert, fanoušci chtějí zpět vstupné

Vydáno 29.07.2012 | autor: redakce

Francouzští fanoušci popové královny Madonny se bouří. Zpěvačka vystoupila v Paříži v komorním prostředí, žádný nezapomenutelný zážitek se ale nekonal. Madonna odzpívala 45 minut z vystoupení a zmizela.

Madonna odflákla koncert, fanoušci chtějí zpět vstupné Madonna odflákla koncert, fanoušci chtějí zpět vstupné


Madonna_Praha063Slibovaný intimní koncert v pařížském divadle Olympia, na který si fanoušci mohli koupit vstupenky za 80 - 280 liber, byl pro většinu z nich nakonec velkým zklamáním. Madonna totiž opustila pódium po pouhých osmi písních a publikum mohlo akorát tak reagovat pískáním, hučením a naštvanými výkřiky typu "Chceme naše peníze zpět!" Mnozí nešli daleko ani pro ostřejší slova a tak byla zpěvačka titulována i slovy jako "kurva" nebo "děvka".

Tisková mluvčí zpěvačky později vydala tiskové prohlášení, ve kterém Madonnu obhajuje. "Madonnu stálo velké úsilí, aby se svým fanouškům představila v komorním prostředí divadla Olympia. Mělo to být poděkování Francii, pocta místním umělcům, francouzské kinematografii a také poděkování za to, že ve Francii našla inspiraci řada autorů, umělců, malířů či básníků z jiných zemí," píše se v prohlášení.

"Madonna již v minulosti vystoupila v menších klubových prostorech, ale nikdy její show nepřesáhla 45 minut. Koncert navíc nebyl účtován v plné ceně jako klasické vystoupení," stojí také v prohlášení.  

Jak se zdá, Madonnino turné k nové desce MDNA, která zatím není příliš úspěšná, provází jeden skandál za druhým. Během předchozích koncertů zvádla zpěvačka ukázat holý zadek, poté prso, ovšem většinu veřejnosti pobouřila hlavně koncertem, kde se v projekci objevil hákový kříž. I tento koncert proběhl ve Francii a málem došlo i na žalobu za veřejnou urážku. Těžko říct, zda bude Madonna v budoucnu ještě ve Francii vítána...



map 


Kopie - 00070_027f9x_80
zavřít