Pro-Pain, Horkýže Slíže, Polemic, Iné kafe i Sto zvířat míří na Rock na valníku

Vydáno 08.08.2012 | autor: redakce

Na samém konci prázdnin, tedy 30. srpna až 1. září se ve Slaném uskuteční třináctý ročník festivalu Rock na valníku. Pro-Pain, Horkýže Slíže, Inekafe, Polemic či Sto zvířat a mnoho dalších tentokrát vystoupí v novém areálu na plochodrážním stadionu.

Pro-Pain, Horkýže Slíže, Polemic, Iné kafe i Sto zvířat míří na Rock na valníku Pro-Pain, Horkýže Slíže, Polemic, Iné kafe i Sto zvířat míří na Rock na valníku


sto_zviratČtvrtek bude letos plnit funkci jakéhosi zahřívacího dne. Kromě punkových veteránů, příbramských E!E, vystoupí mladí punkrockeři Zakázaný ovoce, dvorní předkapela Tří sester – skupina MZH, hraničtí rockeři Traktor, v rytmu ska zahrají pražští The Spankers a na závěr prvního festivalového dne pak zábavová kapela Brutus.

V pátek vystoupí nejen hlavní hvězda festivalu, americká hardcoreová legenda Pro-Pain,, ale také slovenští punkrockeři Horkýže Slíže. Ve znamení ska music se ponese vystoupení špičky českého ska – pražských Sto zvířat a bratislavských Polemic. Punkeři určitě uvítají Totální nasazení, punkové veterány SPS a N.V.Ú. či naopak The Fialky nebo Vision Days z mladší punkové generace. Z tvrdších kapel vystoupí ještě litoměřický Anarchuz či sokolovští Eternal Fire.

Vyhrajte vstupenky na Rock na valníku.

Poslední festivalový den bude také žánrově velmi pestrý, když zahraje nejen další z hlavních hvězd festivalu, slovenští Inekafe, ale také známý Harlej či plzeňské ska, skupina Tleskač. Punkery určitě potěší největší slovenská punková legenda Zóna A, v podobném žánru se představí také pardubický Volant nebo stále známější Covers For Lovers. Příznivci tvrdé hudby pak zcela jistě uvítají Törr či Seven, hranice nejen rockových žánrů budou bořit kapely jako Schodiště, Heebie Jeebies nebo domácí Deratizéři.

Kromě výše zmíněných souborů jich během tří festivalových dní vystoupí víc jak čtyřicet.

zdroj: TZ, map


zavřít